E-BOOK DOWNLOAD ALS GESCHENK

E-BOOK DOWNLOAD ALS GESCHENK

Ik hou van mensen. Dat heb ik altijd al gehad. En het raakt me als de mensen van wie ik hou, niet lekker in hun vel zitten. Dan ontwaakt er iets in mij dat ze wil helpen. Ik ga op ‘AAN’ en word als een magneet naar ze toe getrokken.

Intuïtief ga ik aan de slag. De ene keer gloeien mijn handen en weet ik dat ik ze ergens op het lichaam moet leggen. De andere keer pik ik negatieve emoties op die ik moet afvoeren. Of ik krijg beelden te zien van situaties waarin de ander is vastgelopen. Er kan van alles gebeuren. Er zijn geen regels of methodes. Er is alleen een uitwisseling van energie.

 

Al meer dan vijftien jaar is dit mijn werk. Ik schat dat ik zo’n 20.000 uur aan sessies heb gegeven, aan groepen en individuen over de hele wereld. Als ik de mensen mee reken uit mijn sociale kringen, denk ik dat ik meer dan 40.000 mensen heb mogen helpen. En van al die mensen die bij me kwamen, was er niet één van wie ik niet iets heb geleerd. Ik heb zo’n beetje alles voorbij horen komen wat een mens maar kan bezighouden… van stress om de hypotheek te moeten betalen tot ‘s nachts wakker liggen van de demonen in huis. Elke sessie gaf me meer inzicht in wat er allemaal speelt in ons. En belangrijker nog: hoe weinig we nog weten van energie en gedachtekracht.

 

Hoewel ik dit boek al veel eerder had kunnen schrijven, ontstond het idee pas sinds afgelopen jaar. Ik merkte namelijk dat mijn sessies een ander karakter kregen. Waar er voorheen veel meer vraag was naar het opheffen van angsten en blokkades, als ook het aanwakkeren van iemands potentieel, zie ik nu een tendens van mensen die energetisch ‘op’ zijn. Ze komen bij me, niet om iets te veranderen, maar gewoon om even op te laden. De ‘quick fix’, zogezegd. Vervolgens gaan ze als herboren de deur uit, om vier weken later weer terug bij af te zijn.

 

Anno 2018 hebben veel mensen moeite met het intense, gehaaste leven in de westerse wereld. Het gevolg: ze raken murw en overprikkeld. En dan bedoel ik niet de oudjes die niet meer meekomen met de nieuwe trends. Ik heb ‘t juist over twintigers en dertigers die thuis en op hun werk onderuit gaan. Op basis van hun leeftijd zouden ze in de kracht van hun leven moeten zijn, maar dat zijn ze niet. Ze zijn dagelijks moe, down, ongeïnspireerd en continu afgeleid. Iemand van rond de 30 met een burn-out is al geen zeldzaamheid meer. Het gebeurt zelfs dat tieners thuis blijven omdat ze de energie missen om de uitdagingen van het leven aan te gaan. Hoe kan dat?

 

In dit boek geef ik je de hoofdredenen. Ik deel met je waarom we in deze tijd energetisch ‘out of shape’ zijn. Waarom we allemaal last van stress hebben. Waarom we plotseling moe of down kunnen zijn. Het heeft te maken met onze gevoeligheid en hoe we als mens evolueren naar een verhoogd spiritueel bewustzijn. Als je al bezig was met gezonder eten, drinken en bewegen, dan is dit boek voor jou. Het laat je zien hoe je ook aan de energetische kant gezond blijft.

 

‘Energetisch fit’ is mijn geschenk aan jou, om in deze drukke en roerige tijd emotioneel in balans te blijven. Met grote dank aan allen die openhartig met mij hun processen deelden en me de inzichten en de ervaring gaven om dit boek te kunnen schrijven.

 

Van hart tot hart,

Janosh

Download hier jouw exemplaar

 

Reacties

 1. Monique Mak Monique Mak

  Altijd rond mijn verjaardag ben ik bij 1 van je workshops geweest afgelopen jaren. Vandaag...mijn verjaardag... vindt ik je e-book. Ik miste je al

 2. Agatha v.d.Voort Agatha v.d.Voort

  Hartelijke dank voor dit mooie geschenk. Past perfect bij de stof waar ik mee bezig ben.

 3. Harmony Harmony

  Dank je wel Janosh! Dit komt als geroepen. Voel me de laatste tijd vaak moe en ik slaap de laatste tijd onrustig.

 4. Mieke Kleijnen Mieke Kleijnen

  in een keer uitgelezen, heel herkenbaar en me nog meer bewust gemaakt! Dank je wel, inderdaad van hart tot hart!!

 5. Vanhoorde Fabienne Vanhoorde Fabienne

  dank je heel hartelijk, Janosh, voor je mild geven. wordt sterk gewaardeerd! alle goeds!

 6. Linda Linda

  Dankjewel Janosh, de komende tijd lees ik je boek! Wat fijn dat je dit zo vermogen zo kunt delen en alle liefs en geluk aan responding te lezen

 7. Lutgart Buyl Lutgart Buyl

  Beste Janosh, ik weet nog maar pas van jouw bestaan af. Meteen al voelde en wist ik dat alles wat je met ons deelt precies is waar ieder mens in deze tijd zoveel nood aan heeft. Jouw bijdrage aan een betere energetisch en spirituele wereld en mensheid is pure magie, doordenkt met grenzeloze wijsheid, zuivere liefde. Jouw wijsheid brengt een diepe innerlijke rust, intense vrede en overvloedige kracht tot stand. Heel veel dank voor jouw prachtig geschenk.

 8. Liv Bo Liv Bo

  Lieve Janosh, ik volg je al een paar jaar en ben zeer dankbaar voor jouw gave en dat je die deelt. Liefs Lisette

 9. Trudy Bakker Trudy Bakker

  Dankjewel,Vandaag voor het eerst over je gehoord...Zo waardevol en op het juiste moment,Namaste

 10. Carol Vermast van Beers Carol Vermast van Beers

  Heel blij mee Jan! Dankjewel. Hartelijke groet ook aan Marije. De Toekomst Expandeert.

 11. Marina De Boyser Marina De Boyser

  Hartelijk dank Janosh. Een bijzonder geschenk. Je bent een waarlijk mooi mens! Ben blij dat ik je op mijn pad mag tegenkomen. Graag tot een volgende. Met zielenliefde. Marina

 12. Ingrid van den Berg Ingrid van den Berg

  Wat fijn dat je dit deelt! Hartelijk dank voor je geschenk, ik ben er blij mee en ga er vanavond gelijk in beginnen.

 13. Els Kreuze-Boiten Els Kreuze-Boiten

  Wat heerlijk om zo'n geschenk te krijgen. dank je wel janosh. Ik zal het met liefde lezen.

 14. Veronika Rutten Veronika Rutten

  Wat een inspirerend e-book, ik heb het in een keer uitgelezen. Dankjewel voor het delen. Dankbaar

 15. Femmie Femmie

  Dit ziet er super mooi uit. Fijn om alles zo overzichtelijk bij elkaar te hebben. Veel leer en lees plezier voor iedereen.

 16. Kristien Duprez Kristien Duprez

  Bedankt voor het fijne geschenk. Een ruggensteun nu ik toch weer even niet oplette en over mijn grenzen ging.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed