FREQUENTIE VAN DE WEEK

FREQUENTIE VAN DE WEEK

Iedere week delen wij een frequentie die je helpt bij je persoonlijke/spirituele groei. Deze helpt je tevens om je te verbinden met het collectief bewustzijn. Wij geloven in de kracht van verbinding en het gegeven dat we op onbewust niveau allemaal met elkaar verbonden zijn. Stem je daarom af op de Frequentie van de Week en voel je gedragen door de heersende energie van dit moment.De week van 20 oktober - 27 oktober 2018

 

 

Nederigheid en bescheidenheid lopen als rode draad door je leven. Je durft je niet boven een ander te plaatsen, uit angst dat je wordt afgewezen. Vaak heb je de neiging om de mensen af te wijzen die zelfverzekerd doen waar ze van houden. Ze raken immers iets in jou aan, namelijk dat je zelf diep van binnen ook vrij wilt zijn.


Als compensatie neem je je voor om er vooral voor anderen te zijn. In plaats van jezelf te serieus te nemen, zorg je voor de hele wereld. Onbewust geeft dat een gevoel van erkenning. Maar door je aan te passen, maak je je afhankelijk van je omgeving en verlies je energie.

 

De frequentie van Eigenliefde helpt je om meer energie en liefde aan jezelf te geven, zodat je daardoor ook meer voor anderen kunt betekenen.

 

Reacties

  1. Marjo Goedhart Marjo Goedhart

    Deze week mijn pleegmoeder begraven ben zelf jong mijn moeder verloren. Riep oud en nieuw op kreeg ook te horen dat ik oma wordt hoe mooi kan het leven zijn na door leeft verdriet ik voelde ook echt nog alle emoties maar alles mocht er zijn.

  2. John John

    dank je wel Janosh voor het plaatsen van deze freq. En momenteel is er niets dat voor mij actueler is. Na 14 jaar goed huwelijk gaat mijn echtgenote haar eigen weg. Ik ga door een proces van diepliggende (en soms hardnekkige) emoties. Ik heb gezocht naar het hoe en waarom, het ondervinden van weerstand en verzet, gedachten van jalouzie, boosheid, onbegrip en frustraties etc etc. Emoties waar ik geen grip op kon krijgen. Niets hielp.....totdat ik alles toeliet, mijn eeuwenoude pijn verwelkomde en losliet. Nu begrijp ik de kracht van zelfgenezing, nogmaals dank voor deze activatie, die het meer en meer inzichtelijk maakt waar ik sta en ben

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed